Izvor: RTS, 05.Jul.2022, 14:43

Slobodan Milenković pozvan na razgovor u tužilaštvo

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uputilo je poziv za razgovor načelniku Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga Slobodanu Milenkoviću u svojstvu građanina.
Slobodan Milenković je pozvan na razgovor sutra, kako bi se izjasnio o navodima bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo prikupljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << informacija i obaveštenja, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.
Iz tužilaštva ističu da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALI SENTA STIGAO U TUŽILAŠTVO Načelnik odeljenja za suzbijanje droga se u svojstvu građanina izjašnjava i navodima bivših funkcionera MUP-a

Izvor: Blic, 06.Jul.2022, 12:14

Slobodan Milenković, zvani Mali Senta, načelnik Odeljenja za suzbijanje droga, stigao je u Više javno tužilaštvo gde će biti ispitan u svojstvu građanina o navodima koje su proteklih dana u javnosti iznosili bivši finkcioneri MUP Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.