Sina Snežane Đurišić terete za tešku krađu

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2018, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sina Snežane Đurišić terete za tešku krađu

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Marka Gvozdenovića (38), sina pevačice Snežane Đurišić, kojom mu se na teret stavlja teška krađa DRUGO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Marka Gvozdenovića (38), sina pevačice Snežane Đurišić, kojom mu se na teret stavlja teška krađa. Na predlog Tužilaštva, nedležni sud mu je produžio pritvor u kojem se nalazi od 1. avgusta. Kako je ranije objavljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Gvozdenović je uhapšen zbog sumnje da je 28. jula u Jajincima opljačkao kuću iz koje je odneo zlatni i srebrni nakit. Inače, njemu je zbog sličnog krivičnog dela nedavno bila izrečena uslovna osuda. PROČITAJTE JOŠ: UHAPŠEN PREVARANT: Lažno se predstavljao, oštetio nekoliko kompanija (Video) Pored toga, Gvozdenović je ranije odslužio kaznu od četiri i po godine zatvora jer je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja devojka. Po izlasku iz zatvora, ponovo je napravio udes, u kojem srećom niko nije stradao. Protiv njega je bio pokrenut i krivični postupak zbog nasilja prema supruzi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sina Snežane Đurišić terete za tešku krađu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2018

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Marka Gvozdenovića (38), sina pjevačice Snežane Đurišić, kojom mu se na teret stavlja teška krađa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.