Sin sekirom udario oca po glavi

Izvor: Glas javnosti, 27.Apr.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin sekirom udario oca po glavi

ŠABAC - Šabačka policija uhapsila je Sašu Đ. (19) iz Mačvanskog Pričinovića zbog sumnje da je svog oca, dok je spavao, udario sekirom u glavu i teže ga povredio, saopštila je lokalna policija.

Osumnjičenom je određen 48-časovni policijski pritvor i on biće priveden, uz krivičnu prijavu istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu, navodi se u saopštenju.

On se tereti da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, dodaje policija, navodeći da je njegov otac >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa teškim telesnim povredama opasnim po život zbrinut u šabačkoj bolnici.

Osumnjičeni je sekirom napao oca u ponedeljak ujutro, oko jedan čas iza ponoći, u spavaćoj sobi porodične kuće.

neverovatno zapanjen sam ,odlicno poznajem celu familiju ,taj covek dragan djordjevic je dusa od coveka nije u zivotu mrava pregazio ,sa njim su ostala obadva sina kada ih je majka ostavila deca su tada imala 3-4 godine zrtvovao se za njih dvojicu, cak je sasu doveo kuci za vaskrs koji je bio na lecenju od narkomanije , ali eto sta mu se desilo nesreca da nemoze gora biti , NADAM SE DA CE TUZILASTVO U SAPCU ODRADITI POSAO KAKO TREBA .

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.