Izvor: Blic, 15.Apr.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šezdesetogodišnji Srbin švercovao marihuanu

U vozilu jednog šezdesetogodišnjeg Srbina, na graničnom prelazu sa Mađarskom, pronađeno je 11 kilograma marihuane, koja na mađarskom crnom tržištu vredi 22 miliona forinti (oko 87.000 evra).



Marihuana je bila spakovana u 22 paketa i sakrivena ispod instrument table i u zadnjem i prednjem blatobranu vozila, prenela je danas mađarska novinska agencija MTI.

Muškarac, koji je prema navodima agencije Srbin, juče je ušao u Mađarsku u vozilu nemačkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tablica i rekao carinicima da nema ništa da prijavi za carinjenje. Specijalno obučeni pas tragač upozorio je carinike, koji su zatim temeljno pretražili vozilo. Protiv neimenovanog Srbina mađarske vlasti su pokrenule pravni postupak.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Penzioner švercovao marihuanu

Izvor: B92, 16.Apr.2008, 15:37

Budimpešta -- Marihuanu u vrednosti od oko 90.000 evra pokušao je da prošvercuje 60-godišnji penzioner iz Srbije na graničnom prelazu Roške, odnosno Horgoš, javlja mađarska agencija MTI.. Droga je pronađena zahvaljujući upozorenju službenog psa, u autu nemačke registracije. Ukupno 11 kilograma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.