Šestoro povređenih u sudaru

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 21.Nov.2009, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestoro povređenih u sudaru

(Beta, arhiva)

Beograd -- U direktnom sudaru koji se desio posle ponoći u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 350 u Beogradu, šest osoba je povređeno, od kojih je jedna u teškom stanju.

Vozač jednog automobila zadobio je povrede glave, dok je devojka koja je bila suvozač zbog povreda glave u besvesnom stanju prebačena u Urgentni centar, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, preostala dva putnika iz prvog vozila su imali povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glave, grudnog koša i ekstremiteta.

Putnici iz drugog automobila su zadobili posekotine na glavi i povrede ključne kosti, a žalili su se i na bolove u obe potkolenice, u vratu i levom skočnom zglobu, navela je Macura.

Na teren su izašle tri lekarske ekipe, koje su zbrinule povređene putnike iz oba automobila.

Pretpostavlja se da je do direktnog sudara došlo tako što je vozač "opela" niških registarskih oznaka, koji se velikom brzinom kretao Bulevarom kralja Aleksandra ka Zvezdari izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na drugu stranu.

Auto-moto savez Srbije upozorio je da na širem području Vojvodine, Beograda, kao i po kotlinama i duž rečnih tokova magla smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj, pa se vozačima savetuje opreznija vožnja uz držanje većeg odstojanja između vozila.

Inače, jutros su otkazani letovi iz Skoplja, Sarajeva i Podgorice, ali se u međuvremenu magla razišla i sada je saobraćaj normalizovan.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šest povređenih u saobraćajnom udesu

Izvor: RTV Pink, 21.Nov.2009

. . . Šest osoba povređeno je sinoć. u saobraćajnoj nesreći u bulevaru kralja Aleksandra, rečeno je. agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Nastavak na RTV Pink...

Šestoro povređenih u saobraćajnom udesu

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2009

Šest osoba povređeno je noćas u saobraćajnoj nesreći u bulevaru kralja Aleksandra, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. U udesu najteže povređena devojka suvozač

Nastavak na Večernje novosti...

U sudaru povređeno šest osoba

Izvor: S media, 21.Nov.2009

Šest osoba povređeno u direktnom sudaru dva automobila, koji se oko ponoći dogodio u Bulevaru Kralja Aleksandra. Dve osobe su zadržane u Kliničkom centru, dok su ostali pušteni kući, potvrdio je za Radio S portparol Kliničkog centra Drago Jovanović. .."Od šest osoba koje su dovežene u Urgentni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.