Porođaj u kolima kod Bečmena

Izvor: B92, 19.Jun.2013, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porođaj u kolima kod Bečmena

Beograd -- Tokom noći su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, jedno dete je palo sa visine, a dogodio se i jedan porođaj u automobilu.

Jedna žena porodila se u privatnom automobilu u naselju Bečmen, nakon čega je prebačena u Ginekološko-akušersku kliniku Zemun. Žena stara 29 godina, kojoj je to drugi porodjaj, rodila je sinoć oko 21.30 devojčicu.

Dete je po rodjenju stabilno disalo i u bolnicu je stiglo sa podvezanim pupčanikom, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žena je bila u porodjajnom terminu, kazala je porptarolka Hitne pomoći Nada Macura.

Šestoipogodišnji dečak je sinoć oko 19.10 časova na Zrenjaninskom putu 125 pao sa visine od oko tri metra, zadobio povredu grudnog koša i prevezen je u Dečiju kliniku u Tiršovoj ulici, rekla je jutros Macura.

Pešak star 45 godina je u udesu oko 21.25 časova u Ulici Lole Ribara u Železniku zadobio povrede glave, potres mozga i istezanje ramena i prevezen je u Urgentni centar, kazala je Macura.

Ženska osoba stara oko 26 godina, biciklista, u udesu oko 21 čas u Bulevaru oslobodjenja 341 zadobila je povredu glave i prevezena je u Urgentni centar, istakla je Macura.

U udesu oko 21.30 časova u Belom vrelu 30 u Belim vodama povređena je osoba stara 21 godinu, biciklista, koja je sa povredom glave prevezena u Urgentni centar, rekla je Macura.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć u Beogradu: Žena se porodila u automobilu, dete palo sa visine, troje povređeno u tri udesa

Izvor: Blic, 19.Jun.2013

Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, jedno dete je palo sa visine, a dogodio se i jedan porođaj u automobilu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...- Šestoipogodišnji dečak je sinoć oko 19.10 časova na Zrenjaninskom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.