Šest udesa u Beogradu, sedam povređenih

Izvor: RTS, 20.Jan.2018, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest udesa u Beogradu, sedam povređenih

Sedam osoba povređeno je tokom noći i rano jutros u šest saobraćajnih nesreća u Beogradu, rekla je "Tanjugu" portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Jedna osoba je povređena u udesu, do kojeg je došlo u 07.05 časova na obilaznici od Batajnice ka Dobanovačkoj petlji.
U saobraćajnoj nesreći u 02.56 časova na početku ulice Cara Dušana u Zemunu povređena su dva mladića, oba starosti od 25 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << te su prevezna u Ugrentni centar, od kojih je jedan odveden na Odeljenje za reanimaciju.
Jedan mladić (24) povređen je u 00.46 časova na Padinskoj skeli, te je prebačen u Urgentni centar.
U udesu na Mostarskoj petlji u 23.41 časova povređen je muškarac (63) i odvezen u Urgentni centar.
Još jedan stariji muškarac (76) povređen je u saobraćajnoj nesreći u 21.26 časova na Zrenjaninskom putu, te je prebačen u Urgentni centar.
Jedna žena (49) povređena je u svojstvu pešaka u udesu, koji se dogodio u 19.24 časova na Tošinom bunaru, oko 200 metara od Studenstkog parka, te je prebačena u Urgentni centar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć u BG: Šest povređenih u šest udesa, jedna osoba teže

Izvor: B92, 20.Jan.2018

Beograd -- U šest saobraćajnih nesreća u Beogradu povređeno je šest osoba, od kojih je jedna teško povređena, izjavila je jutros agenciji Beta Nada Macura...U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros nešto pre 3.00 u Ulici cara Dušana u Zemunu povređena su dva muškarca, od kojih je jedan...

Nastavak na B92...

Beograd: U udesima noćas povređeno sedmoro

Izvor: Mondo, 20.Jan.2018

Sedam osoba povređeno je tokom noći i rano jutros u šest saobraćajnih nesreća u Beogradu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Jedna osoba je povređena u udesu, do kojeg je došlo u 07.05 časova na obilaznici od Batajnice ka Dobanovačkoj petlji, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada MAcura...U...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.