Izvor: Glas javnosti, 21.Sep.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznao za pogibiju sina, pa se ubio

BEOGRAD - Saša P. (65), otac Miloša P. (32), koji je poginuo u subotu uveče podletevši motorom pod „fijat“ u Palmotićevoj ulici, kako se pretpostavlja, ubio se samo nekoliko sati pošto je saznao za sinovljevu pogibiju, ispalivši sebi hitac iz pištolja u srce.

Nesrećni čovek je posle upucavanja ostao na mestu mrtav, a njegovo telo pronašao je rođak, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Prema rečima Sašinog brata od tetke, koji nije želeo da se predstavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Saša je u nedelju u ranim jutarnjim satima otišao do Urgentnog centra kako bi podigao sinovljeve stvari i potvrdio njegov identitet.

Po dolasku iz ove ustanove, kako se pretpostavlja, zatvorio se u porodičnu kuću u Borči, gde je u sebe ispalio smrtonosni hitac.

- Miloš je bio Sašino jedino dete. NJih dvojica su zajedno radili u ribarnici „Mika Alas“ i bili su izuzetno vezani jedan za drugoga. Moj bratanac je živeo sa svojom majkom, ali je gotovo svo slobodno vreme provodio sa ocem. Ipak, nisam mogao ni da pretpostavim da će moj brat dići ruku na sebe. Iskoristio je prvu priliku kada je ostao sam i sebi skratio muke - ispričao nam je Sašin vidno potreseni brat od strica.

Palmoticeva ulica je jedna od najopasnijih u Beogradu. Kao dete uvek smo se tu igrali i vozili sa kolicima na kuglagere sto je bilo vrlo opasno po nas jer nekad smo sa njima izletali u 29 novembar,a tada te 1959 godine nije bilo bas nekog saobracaja sem tramvaja 9 koji je tu povremeno prolazio.Sve u svemu zao mi je ovog mladog coveka koji je bas tu u mom kraju stradao,a takodje i njegovog oca koji to nije mogao preboleti.Duboko saucesce njihovoj familiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.