Satarom ubila majku i baku

Izvor: Politika, 02.Mar.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Satarom ubila majku i baku

Teodora V. (39) iz Beograda, kako se osnovano sumnja, ubila je svoju majku Ljiljanu Đ. (62) i baku Ivanku Đ. (91), čija tela su danas oko 11 časova pronađena u njihovom stanu na Vračaru, u stambenoj zgradu u Mileševskoj ulici 33.

Prema raspoloživim podacima, zločin je izvršen satarom.

Ubistvo je, nezvanično saznajemo, otkrio Teodorin nevenčani muž Borislav S. i odmah pozvao dežurnu službu beogradske policije.

Po prispeću pripadnika MUP-a Srbije, Teodora >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << je prevezena na Vojnomedicinsku akademiju zbog trovanja alkoholom i sredstvima za smirenje. Zbrinuta je i nalazi se u svesnom stanju.

Kako se saznaje na licu mesta, u trenuku zločina u stanu se nalazila i Teodorina dvomesečna beba, koju srećom nije povredila, dok je četvorogodišnji sin u to vreme bio u vrtiću.

Socijalni radnik odvodi dvomesečnu bebu

Uviđaj je trajao više od četiri sata a po njegovom okončanju policija je privela i Borislava S.

Ivanka, Ljilja, Teodora, njeno dvoje dece i nevenačni muž, kako komšije kažu, živeli su zajedno u stanu od pedesetak kvadrata.

Za sada je rano govoriti o motivima ovog dvostrukog ubistva, ali kako su komšije rekle novinarima, ova porodica je povremeno „imala problema” sa Teodorom.

B. V.

Opširnije u sutrašnjoj „Politici”

objavljeno: 02.03.2015.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.