Saslušani osumnjičeni za incident na Đeram pijaci

Izvor: Blic, 29.Mar.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušani osumnjičeni za incident na Đeram pijaci

U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su osumnjičeni za incident sa funkcionerima Demokratske stranke na Đeram pijaci.

Portparol tužilaštva Leposava Vujanović rekla je Tanjugu da su osumnjičeni privedeni na saslušanje povodom krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Pročitajte još:

Nakon ispitivanja, tužilaštvo će razmotriti da li će sudu predložiti da se osumnjičenima odredi pritvor.

Reč je o Igoru Milikiću (39) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zvanom Četnik, Andriji Miloševiću (26), Dušanu Milenkoviću (26) i Stefanu Konstantinoviću (24).

Sva četvorica su simpatizeri SRS-a, bliski s ekstremnim desničarskim pokretom „1389“ i trojica od njih imaju krivični dosije.

Pročitajte još:

Demokratska stranka objavila je necenzurisani snimak napada na funkcionere DS Dragana Šutanovca, Natašu Vučković i Balšu Božovića. Članovi DS napadnuti su u nedelju ujutru na Đeram pijaci, a napala ih je grupa ekstremnih desničara.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.