Saslušana grupa  koja je otela dete

Izvor: Blic, Beta, 03.Avg.2009, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saslušana grupa koja je otela dete

BEOGRAD - Policija je juče privela istražnom sudiji Okružnog suda u Beogradu tri mladića i jednog maloletnika, osumnjičene da su prošle nedelje u Beogradu oteli trogodišnje dete u nameri da ga prodaju za 6.000 evra.

Nikola Živanović, Nikola Ivanović, Nikola Joksimović

Policija je privela Nikolu Živanovića (21), Nikolu Ivanovića (19) iz Obrenovca, Nikolu Joksimovića (25) i maloletnog I. I. iz Beograda, koji su osumnjičeni da su 24. jula u Brodarskoj ulici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u popodnevnim časovima oteli dečaka F. S. Jovanović i Ivanović su do Brodarske ulice došli vozilom „reno klio” italijanskih registracija, a Živanović „pežoom”. U trenutku kad su videli dete kako sedi na trotoaru ispred kuće, uzeli su ga i potom se svi udaljili s lica mesta. Dete su odvezli do Obrenovca, u naselje Mladost, na splav njihovog druga, gde ga je tokom noći čuvao I. I. Osumnjičeni su imali nameru da dete prodaju za 6.000 evra zasad nepoznatim osobama za kojima se intenzivno traga. Policija je dan kasnije pronašla dete nakon čega je vraćeno roditeljima. (Beta)

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saslušana grupa koje je otela dete da bi ga prodala

Izvor: 24sata, 02.Avg.2009, 14:30

Policija je privela N. Ž. (21), N. I. (19) iz Obrenovca i N. J. (25) iz Beograd, kao i maloletnog I. I, koji su osumnjičeni da su 24. jula 2009. godine u Beogradu, u Brodarskoj ulici, u popodnevnim časovima oteli jedno trogodišnje dete.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.