Šariću po 22. put odloženo suđenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2020, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šariću po 22. put odloženo suđenje

Današnje suđenje u postupku protiv okrivljenog Darka Šarića i drugih "Šarić - pranje novca", zakazano u 09,30 časova pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, odloženo je zbog nedolaska branioca okrivljenog, advokata Olivera Dojčinovića.

On je 45 minuta pre početka suđenja, podneskom obavestio sud da iz zdravstvenih razloga nije u mogućnosti da dođe na pretres, iako je za danas bilo zakazano iznošenje završnih reči, saopšteno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Višeg suda u Beogradu.

U saopštenju se podseća na to da je, nakon što je 12.09.2019. godine, za kada je takođe bilo zakazano iznošenje završnih reči, okrivljeni Darko Šarić opozvao punomoćje svim svojim izabranim braniocima, Advokatska komora Beograda dan kasnije Šariću dodelila branioca po službenoj dužnosti, upravo advokata Olivera Dojčinovića.

"Na ovaj način 22. put je odloženo suđenje u ovom predmetu, u kojem je od početka postupka zakazano ukupno 140 pretresa, a održano 118 pretresa, pri čemu nijedan glavni pretres u ovom postupku nije odložen iz razloga koji bi bili na strani suda ili tužilaštva već isključivo zbog izostanaka okrivljenih ili njihovih branilaca", navodi se u saopštenju suda.

Stoga, dodaje se, u cilju sprečavanja daljeg odugovlačenja postupka, te iznošenja završnih reči, predsednik veća je sledeći glavni pretres u ovom predmetu zakazao za 18, 19, 20. i 21. februar 2020. godine u 9.30 časova u sudnici 1 Posebnog odeljenja za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Darku Šariću odloženo po 22. put

Izvor: B92, 27.Jan.2020

Suđenje u postupku protiv Darka Šarića zbog pranja novca odloženo je i danas, po 22. put u dosadašnjem toku procesa...Odloženo je zato što Šarićev branilac po službenoj dužnosti, advokat Oliver Dojčinović iz zdravstvenih razloga nije mogao da prisustvuje zakazanom iznošenju završnih reči...Kako...

Nastavak na B92...

Suđenje Šariću odloženo po 22. put

Izvor: Radio 021, 27.Jan.2020

Današnje ročište u postupku protiv Darka Šarića i drugih zbog pranja novca, pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu, odloženo je zbog nedolaska branioca okrivljenog, advokata Olivera Dojčinovića...On je, 45 minuta pre početka suđenja, podneskom obavestio sud...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.