Izvor: B92, 01.Feb.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarajlić ponovio tvrdnje o mučenju

Beograd -- Dvojica pripadnika beogradskog MUP-a demantovali tvrdnje Milana Sarajlića da je zlostavljan.

Pripadnici beogradske policije Zoran Savić i Miloš Vukobrad negirali su tvdnje bivšeg zamenika okružnog javnog tužioca u Beogradu Milana Sarajlića da je bio fizički zlostavljan tokom istrage.

U nastavku postupka koji se pred Okružnim sudom u Novom Sadu protiv Sarajlića vodi zbog korupcije u pravosuđu, Savić je rekao da tokom ispitivanja "nikada na njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije podigao ruku ili povisio ton, a dozvolio je i njegovoj porodici da mu donese doručak".

Suočivši se sa Savićem, Sarajlić je ponovio da su ga maltretirali, tako što su mu "stavljali najlon kesu na glavu, telo obavijali selotejp trakom, vezivali ruke lisicama, puštali struju i tukli ga po tabanima".

Sarajlić je optužen da je, pored ostalog, početkom marta 2003. godine dojavio vođi zemunskog klana Dušanu Spasojeviću mesto gde se nalazi zaštićeni svedok Ljubiša Buha.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.