Izvor: B92, 03.Maj.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajac van životne opasnosti

Beograd -- Zdravstveno stanje policajca Aleksandra Otaševića (26), koga je na Starom obrenovačkom putu automobilom udario S.M, stabilno je i on je van životne opasnosti.

"Naknadnim pregledom je utvrđeno da pacijent nema povrede grudnog koša i abdomena. On je i dalje priključen na aparate za veštačko disanje, pod medikamentima je i van životne je opasnosti", rekao je šef hirurške ekipe Urgentnog centra Dušan Spasić.

Otašević je juče posle podne u neposrednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << blizini restorana "Lovačka priča" na Starom obrenovačkom putu pokušao da zaustavi vozilo "mercedes 190" kojim je upravljao S.M. (22) iz Beograda, ali je ovaj umesto da se zaustavi produžio vožnju i praktično pokosio policajca s puta.

S.M. je priveden i njemu je određeno policijsko zadržavanje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.