Sahrana Ivane Podraščić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana Ivane Podraščić

Ivana Podraščić (14) iz Batajnice, koju je 31. jula brutalno ubio i silovao Darko Kostić (39), čije je telo pronađeno zakopano u napuštenoj kući na Petlovom brdu 2. oktobra, danas će biti sahranjena u 15 sati na mesnom groblju u Batajnici.

U Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" danas je proglašen dan žalosti, a njeni školski drugari pozvali su građane Batajnice da se oproste od Ivane.

Završni razredi te škole odložili su matursko putovanje kako bi se oprostili od svoje drugarice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUGA U BATAJNICI: Danas je sahrana Ivane Podraščić

Izvor: Press, 09.Okt.2014

Ivana Podraščić, koju je silovao pa ubio Darko Kostić, biće sahranjena danas na Batajničkom groblju u 15 sati. . Direktor OŠ "Svetislav Golubović - Mitraljeta" iz Batajnice Stevo Janjanin, koju je pohađala devojčica,...

Nastavak na Press...

Sahranjena Ivana Podraščić

Izvor: Blic, 09.Okt.2014

Na groblju u Batajnici danas je sahranjena Ivana Podraščić (14), devojčica za čije je ubistvo osumnjičen Darko Kostić...Sahrani je prisustvovalo više stotina ljudi, a među njima je bilo najviše Ivaninih drugova iz osnovne škole...Govor je održao njen razredni starešina koji je opomenuo sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.