Šabački preduzetnik ipak izvršio samoubistvo

Izvor: Vesti-online.com, 09.Apr.2010, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šabački preduzetnik ipak izvršio samoubistvo

Policija je, nakon obdukcije i izveštaja veštaka, zaključila da je Dragan Knežević (54), čije je telo pronađeno u centru Šapca, izvršio samoubistvo.

Beživotno telo Kneževića, zvanog Kurta, vlasnika dve menjačnice u ovom gradu, pronađeno je juče u 14:40 časova u Ulici vojvode Mišića, u vozilu šabačkih registarskih oznaka, navedeno je u saopštenju policije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Utvrdjeno da je Dragan Knežević izvršio samoubistvo

Izvor: S media, 09.Apr.2010

Kriminalističke policije je, nakon obdukcije i izveštaja veštaka, zaključila da je Dragan Knežević (54), čije je telo sa prostrelnom ranom na glavi pronadjeno u centru Šapca, izvršio samoubistvo, saopštila je danas Policijska uprava u Sapcu. ..Beživotno telo Kneževića, zvanog Kurta, pronadjeno...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.