SVM još niko nije kontaktirao u vezi sa formiranjem vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVM još niko nije kontaktirao u vezi sa formiranjem vlade

BEOGRAD -

Savezu vojvođanskih Mađara (SVM) još se niko nije obratio i tražio razgovor o formiranju buduće vlade, rekao je poslanik te stranke Balint Pastor.

Pastor je rekao da SVM neće tražiti ministarska mesta i druge funkcije u vladi i da tu stranku interesuje pre svega program nove vlade.

"Nas interesuje program nove vlade. Nećemo tražiti ministarska mesta, niti mesta državnih sekretara. Bitno nam je da se formira efikasna i proevropska vlada i da što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << više stavki iz našeg programa uđe u program buduće vlade", rekao je Pastor.

SVM će u novom sazivu republičkog parlamenta imati pet poslanika, a ta stranka je u prošlom sazivu bila deo parlamentarne većine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVM još niko nije kontaktirao u vezi sa formiranjem vlade

Izvor: Blic, 29.Maj.2012

Savezu vojvođanskih Mađara još se niko nije obratio i tražio razgovor o formiranju buduće vlade, rekao je danas poslanik te stranke Balint Pastor...Pastor je rekao da SVM neće tražiti ministarska mesta i druge funkcije u vladi i da tu stranku interesuje pre svega program nove vlade..."Nas interesuje...

Nastavak na Blic...

Manjine niko ne zove na pregovore

Izvor: B92, 29.Maj.2012

Beograd -- Stranke nacionalnih manjina koje su ušle u republički parlament nisu dobile poziv za razgovore o ulasku u buduću vladu, rfečeno je Tanjugu iz tih stranaka...Većina je ipak izjavila da će s tom vladom sarađivati, ukoliko budu ispunjeni delovi njihovih programa...Savezu vojvođanskih...

Nastavak na B92...

SVM: Nećemo tražiti ministarska mesta

Izvor: RTS, 29.Maj.2012

Savezu vojvođanskih Mađara još se niko nije obratio i tražio razgovor o formiranju buduće vlade, rekao Balint Pastor. Nas interesuje program, nećemo tražiti ministarska mesta, niti mesta državnih sekretara, kaže Pastor. ..Poslanik Saveza vojvođanskih Mađara Balint Pastor rekao je da se toj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.