SUKOB PARTNERA Nenad Filipović negirao krivicu i za prevaru putnika optužio Nenada Ristića

Izvor: Blic, 26.Jul.2015, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUKOB PARTNERA Nenad Filipović negirao krivicu i za prevaru putnika optužio Nenada Ristića

Nenad Filipović, vlasnik agencije “Uniko Travel” koji je u subotu uhapšen zbog sumnje da je prevario 100 putnika za turističke aranžmane, negirao je danas na saslušanju u tužilaštvu krivicu i za prevaru optužio partnera Nenada Ristića.

Filipovića je saslušao tužilac Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu, a vlasnik “Uniko Travela” je, kako saznaje “Blic”, između ostalog rekao i da nije radio sa klijentima već se bavio elektronskim uplatama aranžmana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Takođe, on je rekao i da nije imao pristup novcu od uplaćenih aranžmana i da ga nije uzeo za sebe.

Pomenuti Ristić kog Filipović optužuje za prevaru, neformalni je vlasnik agencije, a pre tri godine uhapšen je zbog toga što je prevario 170 klijenata turističke agencije “Triniti”.

Po predlogu tužilaštva, Prvi osnovni sud je Filipoviću odredio pritvor zbog opasnosti da bi tokom istrage mogao da utiče na oštećene i da bi mogao da ponovi krivično delo.

Filipović je uhapšen u subotu u svom stanu u Zemunu. Uhapšen je zbog sumnje da je organizovao prevaru zbog koje trinaestoro srpskih turista nije otputovalo u Hurgadu, a osmoro je izbačeno iz hotela na Lefkadi jer agencija “Uniko travel” njihov novac nije prosledila hotelijerima i avio kompanijama, već je vlasnik sa tim novcem nestao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Advokat: Filipović najveća žrtva prevare Uniko travela

Izvor: Blic, 26.Jul.2015

Vlasnik turističke agencije "Uniko travel" Nenad Filipović osumnjičen je za prevaru 13 osoba koje su uplatile po 80.934 dinara, a na osnovu svih dokaza, on je samo formalni vlasnik agencije i on sam je najveća žrtva ovog postupka, izjavio je danas njegov branilac Aleksandar Đorđević...Đorđević...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.