SUD MU ODBIO ŽALBU: Kristijan Golubović mora u zatvor

Izvor: Kurir, 17.Feb.2016, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUD MU ODBIO ŽALBU: Kristijan Golubović mora u zatvor

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu rešenjem od 17.2. odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića i odlučio da se osuđnik mora da se javi u zatvor na izdržavanje robije.

Prema zakonu Golubovuć će morati da se javi u zatvor u roku od pet dana od prijema ovog pravosnažnog rešenja.

"Viši sud u Beogradu rešnjem 17. februara odbio je kao neosnovanu žalbu osuđenog Aleksandra Kristijana Golubovića izjavljenu protiv rešenja Prvog osnovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << suda u Beogradu kojom je odbijena njegova molba za odlaganje izvršenja kazne zatvora", rekla je danas portparol suda Tatjana Koljenšić.

Tom odlukom je povrđeno prvostepeno rešenje Prvog osnovnog suda u Beogradu od 2. februara odbio molbu Golubovića da mu se po četvrti put odloži izvršenja zatvorske kazne od osam godina, a ranije tog dana je pušten iz pritvora u kojem je bio 15 dana zbog pretnji učesnici rijalitija "Farma 6" Tamari Djurić.

Podsetimo, Kristijanu je prvi put robija odložena zbog suprugine trudnoće i rođenja deteta, a drugi i treći put kako bi do kraja odradio ugovor o boravku na Farmi.

On je u novembru 2014. osuđen na osam godina zatvora zbog dilovanja heroina u Crkvi Svetog Marka, a u zatvoru bi trebalo da provede još nešto manje od četiri godine.

(EPK/Tanjug)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Viši sud odbio žalbu, Golubović ide u zatvor

Izvor: RTS, 17.Feb.2016

Viši sudu u Beogradu pravosnažno je odlučio da Kristijan Golubović mora da počne sa izdržavanjem kazne zatvora od osam godina, pošto je odbio kao neosnovanu njegovu žalbu na rešenje o odbijanju molbe za odlaganje izvršenja. ...

Nastavak na RTS...

Kristijan od "Blica" saznao za robiju: Moraću u zatvor već za 4 - 5 dana

Izvor: Blic, 17.Feb.2016

Za naredbu suda prema kojoj mora da se javi na izdržavanje kazne u Zabelu Kristijan Golubović je čuo od novinara "Blica". Evo koja je bila njegova prva reakcija na vest...- Saznali ste pre mene? Očekivao sam da će se moja žalba rešavati nakon ovih praznika, ali ako je tako, onda ću morati da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.