STRAVIČNA NESREĆA KOD UMKE: Poginula žena, mladić na reanimaciji

Izvor: Večernje novosti, 06.Dec.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD UMKE: Poginula žena, mladić na reanimaciji

U trenutku nezgode na ovom delu puta bila je otežana vidljivost, obzirom da je bilo mračno i da je bila prisutna sumaglica U saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak rano ujutru dogodila na deonici novoobrenovačkog puta kod Umke život je izgubila Svetlana K. (37), dok je Stefan M. sa teškim povredama prebačen u Urgentni centar i nalazi se na reanimaciji. Njih je, kao pešake, udario automobil "opel korsa" kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je upravljao muškarac (37), za kog je utvrđeno da nije bio pod dejstvom alkohola. Pročitajte još - Poginuo pešak na autoputu kada ga je udario automobil U trenutku nezgode na ovom delu puta bila je otežana vidljivost, s obzirom na to da je bilo mračno i da je bila prisutna sumaglica. Daljim uviđajem će se utvrditi uzroci i okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Poginula žena kod Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 07.Dec.2018, 00:10

U saobraćajnoj nesreći koja se u četvrtak nešto pre 22 sata dogodila na putu u selu Suvi Dol kod Vranja, prema nezvaničnim informacijama poginula je ženska osoba. Nesreća se dogodila sa desne strane puta iz pravca Vladičinog Hana, odmah nakon završetka zvučnog zida koji ka Vranju, pre skretanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.