SREĆAN KRAJ DRAME: Pronađena nestala devojčica u Bujanovcu

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2018, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆAN KRAJ DRAME: Pronađena nestala devojčica u Bujanovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu pronašli su u sredu 16-godišnju devojčicu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu pronašli su u sredu 16-godišnju devojčicu, čiji je nestanak 17. novembra njena majka prijavila policiji.Pročitajte još - PRONAĐENA DEVOJČICA IZ NOVOG SADA: Dejana živa i zdrava Devojčica je pronađena u gradskom parku u Bujanovcu u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda, navodi se u saopštenju policije.U toku je rad nadležnih službi.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pronadjena devojčica čiji je nestanak prijavila majka

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 10:04

Bujanovac -- Pripadnici MUP- u Bujanovcu pronašli 16-godišnju devojčicu, čiji je nestanak 17. novembra njena majka prijavila policiji, saopštio je MUP...Devojčica je pronađena u sredu u gradskom parku u Bujanovcu u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda...U toku je rad nadležnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.