SRBIN HARAO CRNOM GOROM

Izvor: Kurir, 20.Jun.2011, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN HARAO CRNOM GOROM

HERCEG NOVI - Čupao ženama lančiće s vrata! S. S. (18) iz Beograda uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je od 9. do 17. juna na području Herceg Novog i Bara oteo osam lančića. Njemu se na teret stavlja jedno razbojništvo i sedam teških krađa.

HERCEG NOVI - Čupao ženama lančiće s vrata!

S. S. (18) iz Beograda uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je od 9. do 17. juna na području Herceg Novog i Bara oteo osam lančića. Njemu se na teret stavlja jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << razbojništvo i sedam teških krađa.

- Maloletnica je prijavila da ju je u Igalu napao razbojnik, gurnuo je i oteo joj lančić. Devojka je lakše povređena, a posle pola sata S. S. je priveden - dodaje se u saopštenju.

Pretresom stana u Igalu u kojem je S. S. boravio pronađena su dva zlatna lančića. Sumnja se da je on od 9. do 12. juna strgao lančić s vrata jednoj Čačanki, Nikšićanki, a na meti se našlo i pet osoba iz Bara.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.