SRBIJA IZRUČILA CRNOJ GORI OSUĐENE ZA ŠVERC DROGE

Izvor: Kurir, 19.Jan.2012, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA IZRUČILA CRNOJ GORI OSUĐENE ZA ŠVERC DROGE

Dejan Despotović i Arsa Šarić izručeni su Crnoj Gori radi izdržavanja zatvorskih kazni za šverc droge

PODGORICA - Srbija je izručila Crnoj Gori dvojicu crnogorskih državljana - Dejana Despotovića (28) i Arsa Šarića (25) radi izdržavanja kazni zatvora na koje su osuđeni zbog šverca droge, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

Kako se navodi, Despotović je osuđen presudom Višeg suda u Bijelom Polju na kaznu zatvora u trajanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << od sedam godina i šest meseci zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zbog istog krivičnog dela Šarić je osuđen presudom Višeg suda u Podgorici na kaznu zatvora u trajanju od pet godina i šest meseci.

Obojica su počinili krivično delo na teritoriji Srbije, a viši sudovi u Podgorici i Bijelom Polju priznali su presude Okružnog suda u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Presude su, kako se navodi, priznate po osnovu državljanstva, a Ministarstvo pravde Crne Gore je odobrilo i naložilo realizaciju izručenja.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Srbija izručila Crnoj Gori dvojicu osuđenih za šverc droge

Izvor: Blic, 19.Jan.2012

Srbija je izručila Crnoj Gori dvojicu crnogorskih državljana - Dejana Despotovića (28) i Arsa Šarića (25) radi izdržavanja kazni zatvora na koje su osuđeni zbog šverca droge, saopštila je danas Uprava policije Crne Gore...Kako se navodi, Despotović je osuđen presudom Višeg suda u Bijelom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.