SPO: Strateško partnerstvo s članicama Preokreta

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPO: Strateško partnerstvo s članicama Preokreta

Predsedništvo Srpskog pokreta obnove danas je jednoglasno odlučilo da programski ciljevi stranke diktiraju njeno strateško partnerstvo sa članicama pokreta "Preokret" i obavezu odlučnog suprotstavljanja "oživljavanju politike mržnje, linča i režiranih hajki iz tragičnih devedesetih godina".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpredsednica SPO kritikuje Draškovića

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jan.2012

Potpredsednica Srpskog pokreta obnove Sanja Čeković izjavila je da nije bila pozvana na današnju sednicu Predsedništva stranke kako se ne bi čulo njeno protivljenje programu Preokreta koji je Predsedništvo jednoglasno prihvatilo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SPO: Usprotivimo se mržnji i linču

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jan.2012, 01:01

Predsedništvo Srpskog pokreta obnove (SPO) u nedelju je jednoglasno zaključilo da programski ciljevi stranke diktiraju njeno strateško partnerstvo sa članicama pokreta "Preokret" i obavezu odlučnog suprotstavljanja oživljavanju politike mržnje, linča i režiranih hajki iz devedesetih godina,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.