SAHRANjENA MARIJANA GARHOVAC: Ćerkine suze do neba

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANjENA MARIJANA GARHOVAC: Ćerkine suze do neba

U Jasenovu sahranjena Marijana Grahovac (40), iz Novog Sada. Na pogrebu žene koju je muž bacio u Dunav, neverica... Marijana Grahovac (40), nastavnica likovnog iz Novog Sada, čije je telo, posle jednomesečne potrage, izvađeno iz Dunava kod Sremskih Karlovaca, sahranjena je u subotu na seoskom groblju u rodnom Jasenovu, kod Bele Crkve. Za belim kovčegom je, pored velikog broja rodbine i prijatelja, u suzama hodala i njena desetogodišnja ćerka S. G., koja je ostala bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << majke pod još nerazjašnjenim okolnostima. Okupljeni na groblju, Jasenovčani su u subotu tiho zborili da ne mogu da poveruju da je najverovatnije za Marijaninu smrt kriv njen suprug Zoran Grahovac (45), takođe prosvetni radnik, koji se tereti da ju je u noći između 22. i 23. februara gurnuo u reku s Mosta slobode u Novom Sadu. - Znam da je dobar otac, a bio je dobar i prema Marijani. Njih dvoje su se toliko slagali da smo se ponekad tome divili. Bili su par za primer - odmahujući glavom govorio nam je blizak rođak nesrećne žene. Bilo je vidljivo da su roditelji Marko i Nadica Trbojević, sestra Svetlana i brat Zlatko skrhani bolom. gotovo mesec dana s neizvesnošću su iščekivali da ronioci nađu Marijanino telo u hladnoj reci, kako bi bar mogli dostojno da je sahrane. Koliko je Marijana bila omiljena u OŠ “Miroslav Mika Antić” iz Futoga, u kojoj je radila, govori i to što su njene kolege i đaci organizovano došli na sahranu. MUŽ I DALjE U ZATVORU MARIJANIN muž, inače profesor fizike, nalazi se u pritvoru od 23. februara, kada je došlo do tragedije, a po pronalasku leša, pritvor mu je produžen na još 30 dana. Osumnjičen je za teško ubistvo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Na telu nastavnice koju je muž navodno gurnuo sa mosta nema povreda

Izvor: Blic, 25.Mar.2018

Nastavnica likovnog u OŠ "Miroslav - Mika Antić" u Futogu, Marijana Grahovac (40), čije je telo nađeno u Dunavu posle jednomesečne potrage, sahranjena je juče u rodnom Jasenovu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.