SAHRANJENA TROČLANA PORODICA

Izvor: Kurir, 18.Maj.2011, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANJENA TROČLANA PORODICA

BEOGRAD - Poslednje zbogom! Veljko Ćiković (26), njegova žena Vera (22) i jednogodišnji sin Đorđe, koji su u nedelju poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mestu Prhovo kod Pećinaca, sahranjeni su juče na seoskom groblju u Ugrinovcima. Kuća Veljkove majke Negosave S. u Ugrinovcima bila je mala da primi mnogobrojnu rodbinu, prijatelje i komšije, koji su došli da odaju poslednju počast tragično nastradaloj porodici. Tužna povorka posle opela je ispratila Ćikoviće na večni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počinak.

BEOGRAD - Poslednje zbogom!

Veljko Ćiković (26), njegova žena Vera (22) i jednogodišnji sin Đorđe, koji su u nedelju poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u mestu Prhovo kod Pećinaca, sahranjeni su juče na seoskom groblju u Ugrinovcima. Kuća Veljkove majke Negosave S. u Ugrinovcima bila je mala da primi mnogobrojnu rodbinu, prijatelje i komšije, koji su došli da odaju poslednju počast tragično nastradaloj porodici. Tužna povorka posle opela je ispratila Ćikoviće na večni počinak.

- Joj, kćeri, gde si došla, na najveću poljanu! Đole, što nas rastaviše! Kako će majčino srce ovo da preživi - naricala je Verina neutešna majka. Od njenih bolnih jauka okupljenima su se suze slivale niz lice.

- Jadnoj ženi je i pozlilo. Srećom pa su u kući dežurale ekipe Hitne pomoći - kaže komšija, grcajući u suzama.

Nekoliko stotina ljudi ispratilo je ka večnoj kući Veljka, Veru i malog Đoleta. Mali beli kovčeg spušten je u duboku raku, uz bolne jecaje i jauke neutešne rodbine.

Podsetimo, tročlana porodica nastradala je kad su „zastavom 128“ sleteli u kanal i udavili se. Nesreću su preživeli Veljkova majka Negosava S., očuh Radivoje S. i polusestra Ljubica S., koji su uz pomoć meštana uspeli da izađu iz vode.

(E. K.)

Veljko spasao majku?

Prema rečima meštana Dobanovaca, gde su Ćikovići živeli, Veljko je uložio poslednji atom snage kako bi spasao majku Negosavu.

- Priča se da je nekako uspeo da je prebaci sa mesta suvozača na zadnje sedište auta, koji je bio prevrnut na desnu bočnu stranu. Ona je navodno potom izašla kroz razbijeni prozor - kaže jedan meštanin.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.