SAHRANJENA KUVARICA DOMA ZA NEZBRINUTU DECU

Izvor: Kurir, 10.Jun.2011, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAHRANJENA KUVARICA DOMA ZA NEZBRINUTU DECU

NOVI SAD - Tuga i neverica! Svetlana Zorić (34), kuvarica doma za nezbrinutu decu u Sremskoj Kamenici, koju je štićenik S. M. (17) u utorak uveče oko 19 časova ubio nožem, sahranjena je juče na novosadskom Novom groblju. Nesrećnu ženu je na poslednji počinak ispratilo više

NOVI SAD - Tuga i neverica!

Svetlana Zorić (34), kuvarica doma za nezbrinutu decu u Sremskoj Kamenici, koju je štićenik S. M. (17) u utorak uveče oko 19 časova ubio nožem, sahranjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je juče na novosadskom Novom groblju. Nesrećnu ženu je na poslednji počinak ispratilo više stotina rođaka i prijatelja, među kojim su bili i štićenici Dečjeg sela, gde se tragedija odigrala.

- Ustani, ćerko moja, pođi s nama kući - naricala je neutešna majka Dušanka kad se spustio poklopac na porodičnoj grobnici.

Igrom sudbine, i Svetlanin otac Svetozar odrastao je u domu za decu bez roditelja, jer je u Drugom svetskom ratu ostao bez oca i majke.

- Trebalo je neko ranije da reaguje, da s tim mladićem pričaju, da vide šta nije u redu - kaže za Kurir stric pokojne Svetlane Milorad Zorić.

Brat S. M.: Uništili su nam detinjstvo

S. M. (21), najstariji brat mladića koji je ubio Svetlanu, rekao je juče da je njihov očuh Stevan Filipović zaslužan za to što su braća smeštena u Dečje selo.

- On je suvišan u celoj ovoj tragediji. Ta žena koju nazivate mojom majkom ne treba da dolazi, i ona je suvišna. On je ušao u naše živote i uništio nam detinjstvo. Jedva smo pobegli od njih - priča S. M.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sahranjena žena ubijena u Dečijem selu

Izvor: Radio 021, 10.Jun.2011

Na Novom groblju, u prisustvu rodbine, prijatelja i štićenika i zaposlenih u Dečijem selu u kojem je radila kao kuvarica, sahranjena je 34-godišnja Svetlana Zorić.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.