ŠAH-MAT: Sin čuvenog šahiste narko-diler

Izvor: Kurir, 20.Okt.2012, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAH-MAT: Sin čuvenog šahiste narko-diler

On se sumnjiči da je organizovao preprodaju spida u Smederevu i uzgajao marihuanu u Pančevu

SMEDEREVO - Šah-mat!

Igor Ivkov (29) iz Beograda, sin čuvenog šahovskog velemajstora Borislava Ivkova (79), uhapšen je zbog sumnje da je organizovao preprodaju spida u Smederevu i uzgajao marihuanu u Pančevu, saopštila je policija. Osim Ivkova, privedeni su i Miljan P. (29), vojnik na službi u Pančevu, i Petar M. (23), koji nosi narukvicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za elektronski nadzor.

Igor B. (28), takođe profesionalni vojnik, koji se sumnjiči da je zalivao marihuanu u stanu u Pančevu, posle saslušanja je pušten da se brani sa slobode.

- Ivkov je uhapšen dok je na Novom Beogradu pokušavao da proda 10 grama spida. On se sumnjiči da je tu drogu prodavao Miljanu P., koji ju je potom preprodavao u Smederevu, među kojima je bio i Petar M. - kaže izvor Kurira iz istrage.

Igor Ivkov je takođe radio u kasarni u Pančevu, ali je nedavno dao otkaz.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.