Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2024, 14:26

Roditelji ubijene dece opet u sudnici, i sami će ispitivati Kecmanoviće

Više javno tužilaštvo u Beogradu odustalo je od ispitivanja roditelja dece ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine u svojstvu svedoka oštećenih, kako bi im omogućilo da budu prisutni na suđenju kada optuženi budu iznosili odbranu i kako bi mogli da postavljaju pitanja, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RODITELJI UBIJENE DECE SE VRAĆAJU U SUDNICU? Sud primio zahtev, evo kad će biti doneta odluka

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

U Višem sudu u Beogradu, primili su podnesak Višeg tužilaštva u kojem ih obaveštavaju da odustaju od ispitivanja roditelja ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar", kako bi im se ukinuo status svedoka, a ostao samo oštećenih, te da bi mogli da prisustvuju iznošenju odbrana oca i majke dečaka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.