Razneo se ručno bombom zbog neverstva supruge

Izvor: Glas javnosti, 01.Nov.2011, 07:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razneo se ručno bombom zbog neverstva supruge

ZENICA- Smajil Delić ( 43) iz Zenice razneo se rano jutros oko devet sati na sred ulice u zeničkom prigradskom naselju Kanal, objavili su bosanski mediji.

Mediji prenose da je glavni razlog zašto se Delić razneo je želja da ubije suprugu Jasminu, koja je stajala na autobuskoj stanici, međutim ona se uspela ičupati iz njegovog zagrljaja dok je vadio osigurač bombe i prošla samo sa lakšim telesnim povredama.

Na očajnički čin ubistva Delić se prema navodima medija odlučio kada se vratio sa odsluženja desetomesečne zatvorske kazne i kada je saznao za navodno neverstvo supruge sa kojom ima tri sina.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.