Rasvetljeno ubistvo mladića u Šapcu

Izvor: RTS, 22.Okt.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljeno ubistvo mladića u Šapcu

Nekoliko sati nakon teškog ubistva dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Šapca, policija u Šapcu identifikovala je dva muškarca koji se sumnjiče da su izvršili to krivično delo, a potom ih uhapsila.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, intenzivnim operativnim radom uhapsili su sinoć jednu, a kasnije i drugu osobu, osumnjičenu za ubistvo 22-godišnjeg mladića iz Šapca.
S. V. (26) se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je, zajedno sa F. M. (20) koji je uhapšen sinoć, nožem naneo teške povrede mladiću, od kojih je preminuo u šabačkoj bolnici.
Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo, S. V. i F. M. će po isteku zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu.
Sumnja se da su njih dvojica sinoć u ulici Stojana Čupića u Šapcu prišli mladiću, da bi mu kasnije jedan od njih oštrim predmetom naneo višestruke povrede tela i glave, od kojih je preminuo u šabačkoj opštoj bolnici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLICIJA IDENTIFIKOVALA OSUMNJIČENE ZA UBISTVO U ŠAPCU: Jedan uhapšen, drugi u bekstvu

Izvor: Telegraf.rs, 22.Okt.2016

Policija u Šapcu identifikovala je dva muškarca koji se sumnjiče za teško ubistvo 22-godišnjeg mladića iz tog grada, a potom i uhapsila jednog od njih, dok se za drugim traga, saopštio je danas MUP...Sumnja se da su F.M. (20) i još jedan muškarac, sinoć u ulici Stojana Čupića u Šapcu prišli...

Nastavak na Telegraf.rs...

Masakrirao ga drug

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2016

Policija u Šapcu uhapsila napadače na Eda Bajrića Ubistvo Eda Bajrića (22) iz Šapca duboko je potreslo šabačku malu, gde je živeo, i na noge podiglo ovdašnju policiju. Mladić je izboden nožem, u petak uveče, na samo stotinak metara od svoje kuće u Ulici Stojana Čupića,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.