Rasvetljen pokušaj ubistva u Železniku

Izvor: RTS, 04.Maj.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljen pokušaj ubistva u Železniku

Beogradska policija rasvetlila je teško ubistvo u pokušaju koje se dogodilo početkom aprila u Železniku.
Protiv ranije uhapšenog N. M. (21). biće podneta krivična prijava.
Sumnja se da je 5. aprila ove godine na parkingu u Železniku ispalio više projektila iz vatrenog oružja u pravcu dvadesetsedmogodišnjeg muškarca koji se nalazio u svom vozilu, nanevši mu teške telesne povrede opasne po >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << život, navodi se u saopštenju MUP-a. 
Iz MUP-a, podsećaju da je N. M. uhapšen pre dva dana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, pošto se tereti da je 26. aprila ove godine u Železniku zadao više udaraca po glavi i telu dvadesetdvogodišnjem muškarcu i ubo ga nožem u nogu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MUP: Još jedna krivična protiv već uhapšenog zbog pokušaja ubistva

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2019

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv ranije uhapšenog N.M. (1998) zbog sumnje da je pokušao ubistvo početkom aprila na parkingu u Železniku tako što je pucao više puta na dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, koji se nalazio u svom vozilu i naneo mu teške telesne povrede opasne po život...U...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.