Izvor: Blic, 03.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasturala lažne novčanice preko maloletne dece

Rasturala lažne novčanice preko maloletne dece

SREMSKA MITROVICA - Marija Rođov (40) iz Jarka, majka šestoro dece, osuđena je juče u Okružnom sudu nepravosnažno na jedinstvenu kaznu zatvora od dve godine i četiri meseca zbog falsifikovanja.

Ona je 26. jula 2003. godine u Kuzminu u kafani 'Nataša' pokušala da podvali 100 evra koji su bili falsifikovani, da bi potom u septembru 2003. preko svoje maloletne dece u šest navrata uspela u raznim radnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prodavnicama da unovči falsifikovane novčanice od po 50 evra i po 1.000 falsifikovanih dinara. Prilikom pretresa kod nje je pronađeno šest lažnih novčanica u apoenima od po 1.000 evra, tri falsifikovane novčanica od po 100 evra i 15 falsifikovanih od po 50 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.