Raspisan konkurs za unapređenje rada lokalnih samouprava

Izvor: Radio 021, 06.Avg.2014, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za unapređenje rada lokalnih samouprava

Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je danas konkurs za sufinansiranje projekata, kojima bi se efikasnije radilo na razvoju lokalnih samouprava i javke politike na teritoriji Vojvodine.

Sredstva opredeljena za ovaj konkurs iznose 4 miliona dinara, a pravo učešća, kao podnosioci projekta, imaju udruženja građana registrovana u Republici Srbiji.

Cilj konkursa je jačanje uloge civilnog društva u pripremi, sprovođenju i praćenju efikasnih javnih politika i usluga na lokalnom i regionalnom nivou. Rok za predaju predloga projekta je 15. avgust 2014. godine.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.