Ranjeni razbojnik uhapšen u bolnici

Izvor: Blic, 11.Apr.2015, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjeni razbojnik uhapšen u bolnici

Hrvatski državljanin Z. S. (32), koji je prekjuče sa saučesnikom opljačkao menjačnicu “Tri oks” u Požarevcu, kojeg je ranio vlasnik Goran Stepić, uhapšen je u smederevskoj bolnici, gde se zatražio medicinsku pomoć.

Pljačkaš je prebačen u beogradski Urgentni centar, gde je zadržan na lečenju, a čuvaju ga policajci.

Njega je ranio vlasnik menjačnice Goran Stepić, koji je lakše povređen u sukobu sa pljačkašima i oporavlja se u požarevačkoj bolnici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policija traga za saučesnikom sa kojim je Z. S. ukrao oko 1,5 milion dinara iz menjačnice.

U menjačnicu “Tri oks” prekjuče su upala dvojica razbojnika sa pancirima i fantomkama, naoružani “kalašnjikovima”.

Od vlasnika, kojeg su udarili kundakom puške u glavu, tražili su novac, ali je on iz sefa izvukao pištolj i pucao u bandite, koji su sa novcem pobegli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJA U POŽAREVCU: Pljačkaš menjačnice uhapšen u bolnici!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2015

Dvojica napadača sa „kalašnjikovima“ upali u menjačnicu, ali je vlasnik Goran Stepić uspeo da se odbrani i rani jednog od njih..POŽAREVAC - Hrvatski državljanin Z. S. (32) uhapšen je zbog sumnje da je sa zasad neidentifikovanim saučesnikom pokušao da opljačka menjačnicu „Tri oks“ u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.