Ranio četvoricu svatova gađajući jabuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranio četvoricu svatova gađajući "jabuku"

UŽICE - Požeška policija uhapsila je Sašu Jankovića (29), iz Požege, zbog osnovane sumnje da je na svadbenom veselju u domaćinstvu Branka B, u selu Otanj, nestručnim rukovanjem lovačkom puškom povredio četvoricu svatova.

U današnjem saopštenju užičke Policijske uprave navodi se da se incident dogodio juče tokom svadbenog veselja, kada je više osoba koristilo vatreno oružje radi ritualnog obaranja "jabuke".

Uviđajem je ustanovljeno, kako tvrdi policija, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je usled nestručnog rukovanja lovačkom puškom - kratežom, za koju Janković nema dozvolu nadležnog organa, puška opalila prilikom punjenja i preklapanja patrone.

U ovom incidentu povređeni su Ivan R (29) iz Podgorice i Goran L. ( 41), Milivoje R. (51) i Branko B. (40), svi iz Požege, koji su prevezni u Opštu bolnicu u Užicu radi neophodne lekarske pomoći.

Portparol užičkog Zdravstvenog centra Danijela Vasiljević potvrdila je danas Tanjugu da je Ivan R. smešten na Odeljenje hirurško-intenzivne nege u Opštoj bolnici i da mu život nije ugrožen, dok je Goran L, posle ukazane prve pomoći, otpušten na kućno lečenje, a preostala dva pacijenta, koji se pominju u policijskom izveštaju, nisu ni zatražili pomoć u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Požeška policija je, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo izazivanja opšte opasnoti, saslušala i Petra Ćirjakovića (32) i Danka Đorđevića (27), obojica iz Arilja, koji su učestvovali u ovom incidentu.

Istražni sudija Višeg suda i tužilac Višeg javnog tužioca u Užicu obavešteni su o ovom događaju, saopštila je policija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gađao jabuku - pogodio svatove

Izvor: RTS, 01.Feb.2010

Saša Janković iz Požege uhapšen je zbog sumnje da je povredio četiri osobe, kada je u ritualu na svadbi "gađao jabuku"...Policija uhapsila Sašu Jankovića iz Požege, koji je na svadbi u domaćinstvu Branka B. u selu Otanj povredio četiri osobe dok je  ritualno gađao jabuku...Janković (29)...

Nastavak na RTS...

Pucao u jabuku, završio u zatvoru!

Izvor: Press, 01.Feb.2010

Saša Janković (29) iz Požege uhapšen je jer je slučajno iz sačmare ranio četvoricu muškaraca na svadbenom veselju u selu Otanj, između Požege i Kosjerića. Jankoviću preti do 12 godina zatvora. .Požeška policija uhapsila je Sašu Jankovića (29) iz Požege zbog sumnje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.