Radomir Počuča beži od suda, policija ga traži!

Izvor: NaDlanu.com, 22.Okt.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radomir Počuča beži od suda, policija ga traži!

Viši sud u Beogradu ponovo je naložio policiji da na sledeće suđenje privede Radomira Počuču, pošto se nije pojavio na prethodnom, kao ni na suđenju koje je bilo zakazano za danas.

Bivšem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice sudi se zbog sumnje da je ugrozio sigurnost Ženama u crnom pretnjama koje im je uputio preko Fejsbuka.

Sud je i u septembru nalozio da on danas bude priveden, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << ali se u sudnici niko nije pojavio.

Počuča se u međuvremenu oglasio preko iste drustvene mreže da je trenutno u Ukrajini, gde se bori na strani proruskih trupa. Tada je obećao da će pucati u srpske policajce ukoliko dođu da ga privedu!

Ukoliko sud bude zvanično obavešten da on nije u Srbiji, protiv njega će biti raspisana poternica.

Izvor: Alo!
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Policija traga za Radomirom Počučom

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2014

Viši sud u Beogradu ponovo je naložio policiji da na sledeće suđenje privede Radomira Počuču, pošto se nije pojavio na prethodnom, kao ni na suđenju koje je bilo zakazano za danas, saznaje internet portal ''Telegraf.rs''. Bivšem voditelju i portparolu Protivterorističke jedinice sudi se zbog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.