Radnik pao na krov restorana

Izvor: Blic, 04.Apr.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik pao na krov restorana

BEOGRAD - Miodrag V. (23) iz Beograda, radnik obezbeđenja poslovnog kompleksa u Nebošinoj ulici 8, pao je sa visine od tri metra na stakleni krov restorana „Amići", gde je u tom trenutku ekipa „Blica" razgovarala sa glumcem Petrom Božovićem. Još se utvrđuje kako je mladić pao sa simsa na prvom spratu.

- Sedeo sam sa Petrom Božovićem i razgovarali smo. Odjednom se čuo jak tresak i mahinalno sam pogledao ka staklenom krovu. Ugledao sam mladića u uniformi obezbeđenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako visi sa metalnih držača krova. Rukama se oslonio na držače da ne bi pao, dok su mu noge visile na samo dvadesetak centimetar od naših glava. Lice mu je bilo crveno, desna nogavica poderana, a on je vikao „Jao!" - priča Aleksandar Nikolić, novinar „Blica nedelje".

Zaposleni i gosti restorana, iako su bili u šoku, uspeli su da reaguju i mladića skinu sa krova.

- Dva konobara popeli su se na stolice i skinuli ga sa krova, a zatim su ga stavili u separe. Mladić je bio svestan i žalio se da oseća bol u desnoj strani stomaka. Odmah je pozvana Hitna pomoć koja je stigla za deset minuta i odvezla ga u Urgentni centar - kaže Nikolić.

Komadići polomljenog stakla pali su na lice i vrat glumca Petra Božovića, kao i na fotoreportera i novinara „Blica", ali ih nisu povredili.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.