Izvor: Blic, 29.Mar.2016, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali koji su napali poslanike DS braniće se sa slobode

Četvorica članova Srpske radikalne stranke, koji su u nedelju napali poslanike iz redova DS Balšu Božovića i Dragana Šutanovca, pušteni su da se brane sa slobode nakon saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu, saznaje "Blic".

Nakon detaljnog saslušanja svih osumnjičenih od strane tužioca, uzimanja izjava od strane policije, izjava od očevidaca incidenta i video snimka, tužilalaštvo je odlučilo da se postupak nastavi redovnim putem i da se ukine policijsko zadržavanje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodi se u saopštenju Prvog tužilaštva.

O daljem toku istrage odluku će doneti postupajući tužilac.

Podsećamo, za napad na članove DS sumnjiče se Igor Milikić (39) zvani Četnik, Andrija Milošević (26), Dušan Milenković (26) i Stefan Konstantinović (24).

Sva četvorica su simpatizeri SRS-a, bliski s ekstremnim desničarskim pokretom „1389“ i trojica od njih imaju krivični dosije.

Demokratska stranka objavila je necenzurisani snimak napada na funkcionere DS Dragana Šutanovca, Natašu Vučković i Balšu Božovića. Članovi DS napadnuti su u nedelju ujutru na Đeram pijaci, a napala ih je grupa ekstremnih desničara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.