Izvor: B92, 08.Avg.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnji na zgradu SO Zubin Potok

Zubin Potok -- Nepoznate osobe u nedelju ujutro su pucale na zgradu Skupštine opštine Zubin Potok.

Nepoznata lica ispalila su na zgradu Skupštine Opštine Zubin Potok velik broj hitaca iz automatskog oružja i bacili dve ručne bombe na parking iza zgrade, saopštila je regionalna UN policija u Kosovskoj Mitrovici. U napadu, koji se dogodio u nedelju rano ujutru, nema povređenih ali je na zgradi opštine načinjena manja materijalna šteta.

Predsednik opštine Zubin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Potok, Slaviša Ristić, kaže za B92 da je u tom mestu danas mirno, ali da građani strahuju, jer odgovorni za ovakve napade najčešće prođu nekažnjeno: "Zna se da je posao policije pre svega da otkrije počinioce. Nisu građani tu da vrše tu vrstu istrage, oni očekuju zaštitu od policije. Ono što, naravno zabrinjava, to je da UNMIK policija praktično nikad ne otkrije počinioce."

UNMIK policija saopštila je da je motiv za ovaj napad i dalje nejasan, a da je slučaj pod istragom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.