Izvor: Blic, 24.Mar.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao u taštu i ženu, pa presudio sebi

Pucao u taštu i ženu, pa presudio sebi

Goran Mančić (36) iz Karavukova kod Odžaka u Vojvodini, preksinoć je u Borovu Selu kod Vukovara ubio bivšu taštu Mirjanu Savić i teško ranio svoju bivšu ženu Milku Savić, posle čega je izvršio samoubistvo.

Mančić je preksinoć oko 20 došao u kuću bivše tašte, oterao sadašnjeg muža Milke Savić rekavši mu da 'on nema ništa s onim što će da usledi' i počeo da puca. Taštu je na licu mesta ubio jednim hicem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Milku je pogodio sa tri metka i ona je sa teškim povredama prebačena u vukovarsku bolnicu, ali njen život nije u opasnosti. Sadašnji muž Milke Savić rekao je novinarima da se njene dve ćerke iz braka s pokojnim Mančićem nalaze u Karavukovu.

Te noći oko 19 časova, svedoče očevici, Mančić je bio u kafiću 'Kod Žike' u Karavukovu. Neko je Mančića pozvao telefonom i on je naručio taksi. Vozilo je ubrzo došlo i odvezlo Mančića koji nikome nije rekao gde žuri.

- Vest koja je te večeri stigla telefonom, bila je od bivše supruge Milke. Ona mu je rekla da je posle dve godine odvojenog života konačno dobila sudsko rešenje po kome će deca biti sa njom - priča Goranov stric Radosav Pančić i dodaje se u Goranov i Milkin brak 'mnogo petljala tašta Mirjana'.

Milka i Goran su se razišli pre dve godine i ona se vratila u roditeljsku kuću u Borovo Selo. Njeni otac i majka su inače iz Karavukova, a u Borovo Selo su se odselili pre dvadesetak godina. Rat je spojio Milku i Gorana. Živeli su u Odžacima u stanu Goranovog oca, dobili su dve ćerke T.(7) i G.(10).

- On je mnogo voleo tu ženu - rekao je kratko utučeni Milorad Zlatanović, Goranov brat od tetke i dodao da im se, izgleda, 'nije nešto dalo'.

Goranova sestra od strica Danijela smatra da Goran 'nije mogao da podnese da mu Milka odvede decu'. Ona dodaje da su bili veoma bliski i da zna da je voleo Milku, ali da to ne bi nikada

napravio zbog nje, 'nego zato što su mu oduzeli sve što je imao u životu'. S. Mirić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.