Izvor: Blic, 09.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao u komšiju iz lovačke puške

Pucao u komšiju iz lovačke puške

NEGOTIN – Đorđe D. (58) zvani Arči, iz sela Mala Kamenica kod Neogotina, pucao je u subotu uveče u svog komšiju Božidara K. (65) iz Jabukovca i naneo mu teške povrede opasne po život, a zatim pobegao.

Pokušaj ubistva, kako je i zvanično okarakterisano ovo krivično delo, dogodilo se na tokom noći na salašu Božidara K. udaljenom nekoliko kilometara od sela Jabukovac, na mestu zvanom Zamna roman. Policija još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << traga za osumnjičenim Đorđem, a o motivima ovog zločina za sada nema nikakvih pouzdanih informacija. Prema navodima prijave, Đorđe K, čiji se salaš nalazi nekoliko kilometara dalje, iz lovačke puške pucao je u svog komšiju koji je izašao na trem čuvši buku u dvorištu. Hitac je nesrećnog Božidara pogodio u ruku, a Đorđe zatim se okrenuo i pobegao u pravcu svog salaša. Teško ranjenog Božidara tek sutradan pronašao je drugi komšija koji ga je dovezao do negotinskog Zdravstvenog centra gde mu je pružena prva medicinska pomoć, a zatim je upućen u niški Klinički centar.

- Pravo je čudo da je pacijent ostao živ, s obzirom na prostrelnu ranu sa masivnim razaranjem mekog i koštanog tkiva koja je izazvala obilno krvarenje. Dobro je što je sam sebi vezao ranjeno mesto, čime je u velikoj meri sprečio veće krvarenje, ali i sigurnu smrt - rekao je dr Tihomir Milovanović, dežurni ortoped.

S. Jurasović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.