Izvor: Blic, 24.Nov.2017, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucano NA PROLAZNIKE u Prištini, umrla jedna osoba

U ranim jutarnjim satima u Prištini ubijen je Nehat Sahiti, dok je Rijada Curi ranjena, prenose prištinski mediji.

Izvori u Policiji Kosova kažu da se slučaj dogodio oko 02:20, kada je pucano iz vozila za koje se sumnja da je "ford" ili "fijat" crvene boje, u pravcu četvoro slučajnih prolaznika.

Policija je prvo dobila informacije o ranjenoj osobi i u trenutku kada se pojavila na licu mesta pronašla je tri metka oružja kratke cevi, pišu portali Kosovo 24 sata >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Indexonline, a prenosi RTK2.

Prema informacijama koje je dobio portal Indeksonline iz policije, saznaje se da je u sumnjivom vozilu bilo tri ili četiri osoba, od kojih je jedna pucala na prolaznike.

Prvobitno su ranjene dve osobe od kojih je Nehat Sahiti zbog teških rana nakon sat vremena preminuo u Univerzitetsko kliničkom centru, dok je povređena žena van životne opasnosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pucnjava u Prištini, jedna osoba ubijena

Izvor: BKTV News, 24.Nov.2017

U pucnjavi u Prištini u ranim jutarnjim satima ubijen je Nehat Sahiti, a Rijada Curi je ranjena, prenose prištinski mediji...Izvori u Policiji Kosova kažu da se tragedija dogodila oko 02:20, kada je pucano iz vozila za koje se sumnja da je "ford" ili "fijat" crvene boje, u pravcu četvoro slučajnih...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.