Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psi ujeli petoro Nišlija među kojima troje dece

Lekari Hitne pomoći zbrinuli su petoro Nišlija u protekla 24 časa zbog ujeda pasa. Dr Saša Milutinović iz Hitne pomoći izjavio je da su u pitanju lakše povrede koje su zbrinute u ambulanti ove zdravstvene ustanove.

-Lekarima se javilo troje dece i dvoje odraslih sa povredama. Oni su rekli da ih je ujeo pas. Mi smo zbrinuli te pacijente, previli, i obavestili MUP - kaže dr Milutinović.

Četvoro ujedenih je imalo povrede ruke a jedan u povredu noge a prema prvim informacijama reč je o pojedinačnim incidentima u različitim delovima grada. Još nije poznato da li su u pitanju ujedi pasa lutalica ili vlasničkih pasa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.