Pronađeno telo žene koja se utopila kod Ribarskog ostrva

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno telo žene koja se utopila kod Ribarskog ostrva

Telo 41-godišnje žene, koja je juče nestala na Ribarskom ostrvu, spasioci su pronašli na gradskoj plaži Štrand, nedaleko od bova, naspram centralnog platoa, rečeno je Tanjugu u Gradskom zelenilu, koje upravlja Štrandom.
Telo je bilo upetljano u lance bova, u delu Dunava, koji se nalazi naspram centralnog platoa, a spasioci su ga pronašli oko podne.

Očekuje se da policija stigne na Štrand >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i obavi uviđaj.
Iz Gradskog zelenila apeluju na građane da budu posebno obazrivi tokom kupanja u Dunava, pogotovo kad je vodostaj nizak.
Iako se ovaj tragičan slučaj nije dogodio na Štrandu, odnosno žena se nije utopila na ovom mestu, već na Ribarskom ostrvu, iz Gradskog zelenila posebno apeluju na građane da budu obazrivi i kada je vodostaj nizak, kao što je sad.
"Tada se kupači opuste, što nikako nije dobro. Iak, na sreću, već 14 godina nismo imali slučaj utapanja na Štrandu, gotovo svakodnevno spasioci intervenišu, jer kupači prelaze deo reke, obeležen bovama", kažu u Zelenilu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.