Nastavljena potraga za utopljenikom

Izvor: Blic, 28.Maj.2011, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena potraga za utopljenikom

UŽICE - Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Užica, kojima su u pomoć pritekle kolege iz Požege, juče su nastavile potragu za telom Užičanina Nebojše Milutinovića (25) koji se u noći između srede i četvrtka utopio u reci Đetinji.

Tragači su uz pomoć čaklji i ostale opreme pretraživali korito reke od Užica prema Sevojnu i dalje nizvodno, ali telo utopljenika u virovima mutne i, posle obilnih kiša, nabujale Đetinje nije nađeno. Još masovnija potraga biće organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << danas, kada će se vatrogascima pridružiti i užički lovci, a moguće je da će biti i angažovan jedan ronilac iz Bajine Bašte. Pretpostavke su da matica nije mogla odneti telo nesrećnog mladića daleko od Užica, s obzirom na to da je visok vodostaj prekrio šipražje uz obe obale reke. Nebojša Milutinović nestao je pre tri noći u brzacima Đetinje kada je sa svojim drugom Andrijom D. (20) ispod mosta kod autobuske stanice u centru Užica ušao da se kupa u reci. I Nebojša, koji je bio neplivač, i Andrija, bili su vidno pripiti, svedoče prijatelji sa kojima su došli na obalu reke.

Uprkos upozorenjima da ne ulaze u Đetinju, oni su zakoračili u vodu, ali ih je već nekoliko trenutaka kasnije ponela matica. Trčeći pored obale, drugovi su krajnjim naporom uspeli da izvuku Andriju, a Nebojša je u međuvremenu nestao ispod površine vode.

Povezane vesti: Mladić se utopio u nabujaloj Đetinji

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nađeno telo mladića koji se utopio u Đetinji

Izvor: Blic, 28.Maj.2011

UŽICE – Vatrgasno-spasilačke ekipe iz Užica i okolnih gradova našle su danas pre podne u koritu reke Đetinje telo Nebojše Milutinovića (25), koji se u noći između srede i četvrtka utopio u ovoj reci...U potrazi su učestvovali i prijatelji nastradalog mladića, čije je telo nađeno zakačeno...

Nastavak na Blic...

PRONAĐENO TELO MLADIĆA KOJI SE UTOPIO U ĐETINI

Izvor: Kurir, 28.Maj.2011

UŽICE - Pripadnici užičke Policijske uprave i Vatrogasne jedinice, uz pomoć meštana, su prilikom pretrage korita Đetinje u naselju Rujevac pronašli telo Nebojše M. (24), koji je pre dva dana nestao u talasima ove reke...Nebojša M., radnik Pekarskog preduzeća "Sreten Gudurić" je, prema ranijem...

Nastavak na Kurir...

Izvučeno telo mladića iz Đetinje

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2011

U koritu reke Đetinje pronađeno telo Nebojše M. (25) iz Užica koji je nestao u nabujaloj reci pre tri dana.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.