Izvor: Blic, 17.Dec.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena nestala devojčica iz Sremske Mitrovice

Devojčica J.K. (13) iz Martinaca kod Sremske Mitrovice nestala je 12. decembra u popodnevnim satima, kada je i počela potraga za njom. Srećom devojčica je zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji policije pronađena živa i zdrava u nedelju oko 15 časova u Novoj Pazovi, saopštio je MUP.

Devojčica nije povređena, a staranje o njoj preuzeće Centar za socijalni rad.

Kako nezvanično saznajemo, ovo nije bio prvi put da je devojčica nestala.

Devojčica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je poslednji put viđena kada je krenula na trening, pre kojeg je svratila u prodavnicu, nakon čega joj se gubi svaki trag, a mobilni telefon joj je od tada bio isključen.

Prema infrmacijama podeljenim na društvenim mrežama, devojčica je na sebi imala crne helanke, zeleni prsluk, crnu jaknu i roze ranac sa opremom za trening.

Apel za pomoć uputio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", na društvenim mrežama, a potraga je objavljena i na Registru nestalih lica Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronađena devojčica iz Martinaca

Izvor: RTS, 17.Dec.2017

. Trinaestogodišnju devojčicu iz Sremske Mitrovice, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, pronašli su oko 15 časova u Novoj Pazovi u blizini železničke stanice.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.