Pronađen leš devojke u selu Kusadak

Izvor: Politika, 01.Feb.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen leš devojke u selu Kusadak

SMEDEREVSKA PALANKA – U selu Kusadak kod Smederevske Palanke pronađen je leš devojke sa vidnim povredama glave potvrdio je danas Tanjugu istražni sudija Višeg suda u Smederevu Predrag Lukić.

On je naveo da je juče otkriven leš devojke u selu Kusadak na pet do sedam metara od puta Smederevska Palanka - Mladenovac, u naselju Počevica.

„Prolaznica koja živi u neposrednoj blizini, otkrila je leš devojke juče oko 15.10 časova. Pošto je bio zaleđen, nije mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << se izvrši obdukcija, pa će biti urađena danas. Na osnovu izgleda i odeće, utvrdili smo da je reč o dvadesetogodišnjoj Mariji Mihailović, čiji je nestanak prijavio njen otac”, rekao je Tanjugu sudija Lukić.

Istražni sudija je kazao da je na lešu pronađen trag krvi, a da je devojka verovatno bačena na žemlju i vučena do obližnje gomile granja, kojom je delimično bile prekrivena.

„Devojka je bila sa brojnim povredama glave, koja je bila izobličena. Obdukcija bi trebalo da nam da više informacija”, kazao je sudija Lukić i dodao da se devojka bavila pevanjem i da ima sestru bliznakinju.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Tanjug

objavljeno: 01.02.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.