Pronađen Srbin koji je nestao u Vićenci!

Izvor: Blic, 11.Mar.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen Srbin koji je nestao u Vićenci!

Nemanja Milošević (25) iz Petrovca na Mlavi, koji je nestao u utorak 8. marta u Vićenci, pronađen je u Veroni, piše "Alo!".

Oko 14:00 časova, Nemanju Miloševića (25) pronašli su karabinieri u Vigasio provinciji Verone, dok je šetao ulicom u konfuznom stanju, javlja portal "TPK news".

Nemanju su pronašli na oko 40 kilometara udaljenosti od mesta gde je pronađen njegov ranac i telefon. Njegova porodica je trenutno na putu ka mestu gde su karabinjeri pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nemanju, piše "Alo".

Policija je u četvrtak, oko 16 časova, pronašla Nemanjin ranac na planini Veronese i izvršila detaljnu istragu u zoni gde je pronađen ranac.

NESTAO U ITALIJI Mladić iz Srbije krenuo kući sa posla, u planinama pronađen samo RANAC

Mladić je poslednji put viđen u mestu u blizini Vićence, kada je s posla krenuo ka kući, i tada mu se gubi svaki trag.

Nemanja živi u Italiji od svoje pete godine, zajedno sa roditeljima: ocem Nenadom, majkom Draganom i sa njegovom sestrom Nevenom.

Nemanjina sestra Nevena je bila poslednja osoba koja se sa njim čula u utorak telefonom oko 18:00 časova, i posle toga njemu se gubi svaki trag.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.