Priznao da je uznemiravao devojčice, određen mu pritvor

Izvor: RTS, 20.Jul.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao da je uznemiravao devojčice, određen mu pritvor

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana šezdesettrogodišnjem muškarcu iz Šljivovice kod Užica, osumnjičenom za polno uznemiravanje više žena.
Radoje K. je prethodno na saslušanju priznao da je telefonom polno uznemiravao više zena, ali je naveo da nikoga nije hteo da uplaši.
Sumnja se, inače, da je tako uznemiravao petnaestak žena od kojih su polovina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bile maloletnice.
Na teret mu se stavlja da je izvršio više krivičnih dela polno uznemiravanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštio je prethodno MUP.
U svojoj odbrani Radoje K. je naveo da ga u uzbuđuje razgovor, ali da nije hteo nikoga da uplaši.
Ispričao je da mu se dešavalo da kada priđe nekoj ženi na ulici nekad dobije šamar, a nekad i kišobranom po glavi.
Sumnja se da je on od maja ove godine do hapšenja, sa različitih brojeva telefona pozivao oštećene i izgovarao reči neprikladne sadržine, ili je pretio da će napasti na život i telo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Užičanin UHODIO žene i na ulici: "Udarale su me"

Izvor: Mondo, 20.Jul.2019

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana Radoju K. (63) iz Šljivovice kod Užica, osumnjičenom za polno uznemiravanje više žena...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Radoje K. je prethodno na saslušanju priznao da je telefonom polno uznemiravao više...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.